Se incarca...

Contract de licenta

Folosirea serviciilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor conventiei de mai jos. Bifarea butonului Trimite cererea reprezinta luarea la cunostinta a prezentelor conditii si acceptarea lor explicita.

1. Partile contractante

1.1. SC Tshirt Factory S.R.L., cu sediul în Str. Vespasian nr. 59, Sector 1, București, înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/5222/2016, având C.U.I. 29798041, titular al contului bancar nr. RO66BTRLRONCRT0454710801 deschis la Banca Transilvania , reprezentată de administrator Mircea Nutu, în calitate de Beneficiar,1.2.Dumneavoastra, în calitate de utilizator al sectiunii „Creeaza-ti tricoul”, respectiv "Vinde-ti tricoul", din cadrul www.tshirt-factory.ro si de titular al drepturilor de autor asupra operelor puse la dispozitie prin site-ul www.tshirt-factory.ro, cu datele de contact puse la dispozitie de catre dumneavoastra în pagina www.tshirt-factory.ro/contul-meu numit pe parcursul acestui contract Utilizator.

2. Obiectul contractului îl reprezinta licenta ne-exclusiva, nelimitata în timp si spatiu pentru S.C. Tshirt Factory S.R.L. acordata de catre Utilizator cu privire la operele încarcate de Utilizator pe site-ul www.tshirt-factory.ro. Licenta este limitata la utilizarea operei pentru realizarea de materiale (tricouri, accesorii sau alte diverse produse) cuprinzând aceasta opera, exclusiv la solicitarea expresa a Utilizatorului.

3. Obligatiile partilor

3.1.Obligatiile Utilizatorului

3.1.1. Garanteaza informatia pe care Utilizatorul o furnizeaza catre www.tshirt-factory.ro si este singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor într-un mod corect si complet, precum si cu pastrarea acuratetii informatiilor de-al lungul publicarii acestora în cadrul www.tshirt-factory.ro.

3.1.2. Garanteaza ca este titularul drepturilor de autor si a drepturilor conexe a tuturor operelor care sunt încarcate pe www.tshirt-factory.rosau are dreptul de a licentia aceste drepturi si întelege sa exonereze de orice raspundere pe www.tshirt-factory.ro cu privire la aceste aspecte.

3.1.3. Acorda www.tshirt-factory.ro licenta gratuita, ne-exclusiva, nelimitata în timp si spatiu de a folosi opera încarcata pe site-ul www.tshirt-factory.ro pentru relizarea comenzii plasate de catre Utilizator si a gazdui temporar opera pe serverele www.tshirt-factory.ro în vederea acestui scop.

3.1.4. În condi?iile în care exista o marca înregistrata a numelui Utilizatorului, Utilizatorul acorda o licenta gratuita si neexclusiva www.tshirt-factory.ro prin care permite utilizarea marcilor respective pentru realizarea specificatiilor comenzii plasate de Utilizator pe platforma www.tshirt-factory.ro.

3.1.5. Se obliga sa raspunda în termen de 24 de ore la orice mesaj electronic trimis de www.tshirt-factory.ro în momentul primirii de catre acesta din urma a unei plângeri legate de drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor folosite si încarcate de Utilizator.

3.1.6. Accepta faptul ca www.tshirt-factory.ro îsi rezerva dreptul de a face imposibila finalizarea comenzii în momentul încarcarii unei imagini cunoscute a fi protejate de drepturi de autor sau a unei marci notorii, asa cum este explicat în sectiunea Termeni si Conditii generale.

3.1.7. Utilizatorul va fi unicul responsabil pentru întreg continutul existent în contul sau pentru orice încalcare a legii sau a drepturilor unei terte persoane.

3.1.8. Întelege si este de acord cu Termenii si conditiile generale ale site-ului www.tshirt-factory.ro.

3.1.9. Întelege si este de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului www.tshirt-factory.ro.

3.2 Obligatiile www.tshirt-factory.ro

3.2.1. Actioneaza ca un gazduitor temporar si gratuit pentru continutul adaugat de Utilizatori, în conditiile legii 365/2002 privind comertului electronic, în vederea efectuarii comenzii Utilizatorului.

3.2.2.www.tshirt-factory.ro nu monitorizeaza si nu exercita niciun control editorial asupra vreunei opere încarcate de catre Utilizator.

3.3.3. Efectueaza si livreaza comanda în termenii precizati de Utilizator în formularul de comanda.


4. Garantii si exonerarea de raspundere

4.1. Prin încarcarea de opere, transmiterea mesajelor si comentariilor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, Utilizatorul este de acord ca este singurul responsabil si va despagubi www.tshirt-factory.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a oricaror actiuni frauduloase din partea dvs. Prin prezentul document Utilizatorul întelege si accepta faptul ca firma noastra va transmite datele Utilizatorului catre organele de ancheta, în cazul în care, ca urmare a publicarii unui mesaj, se porneste o investigatie penala sau se intenteaza o actiune judecatoreasca.

4.2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere www.tshirt-factory.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a încalcarii de catre Utilizator a clauzelor prezentului contract de licenta sau a Termenilor si condititiilor www.tshirt-factory.ro.

5. Forta majora

www.tshirt-factory.ro, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.tshirt-factory.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic www.tshirt-factory.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.tshirt-factory.ro, erorile de operare, greva etc.

6. Rezilierea contractului

Prezentul contract se reziliaza de plin drept, fara notificare ai fara îndeplinirea unor alte formalitati în cazul încalcarii vreuneia din obligatiile prevazute la articolul 3.1din prezentul contract.

7. Modificarea contractului

www.tshirt-factory.ro îsi rezerva dreptul sa schimbe termenii acestui contract, fara notificare prealabila si fara îndeplinirea unor alte formalitati. Atunci când acesti termeni se vor modifica, www.tshirt-factory.ro va va notifica prin intermediul e-mailului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al www.tshirt-factory.ro. Accesul în sectiunea specifica a site-ului, în contul dvs. de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Prezentul contract este disponibil la adresa http://www.tshirt-factory.ro/tshirtfactoryro-c4/contract-de-licenta-a22 

8. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea româna în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare în fata unui arbitru, iar în conditiile în care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor românesti.