Linkuri


Regulament Concurs

REGULAMENT-CONCURS


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI

Promotia "CONCURS" se va desfasura in perioada 19.04-18.05.2017

Promotia se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Promotia va fi operat prin intermediul Sc Tshirt Factory SRL, cod unic de inregistrare RO29798041, inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/5222/2016. (in continuare „TshirtFactory”).

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII PROMOTIEI Promotia se va desfasura in perioada 19.04.2017 – 18.05.2017 pe site-ul www.tshirt-factory.ro

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROMOTIEI

Cumparati tricoul de la vedeta preferata cu care doriti sa va intalniti si postati o poza cat mai cool pe facebook si / sau instagram cu tricoul si hashtagul #tshirtfactoryro.

SECTIUNEA 6 : PREMIUL

Zece dintre voi vor petrece o zi cu vedeta preferata. Cinci castigatori plus insotitor fiecare. Premiul include:

A: O zi cu vedeta preferata

B: Transport si cazare gratuita pentru cei care nu sunt din Bucuresti.